Welke horeca vriezer past het beste?

Welke horeca vriezer past het beste?

Als je een horeca zaak hebt dan ontkom je er niet aan om te werken met een vrieskast. Ook als je veel met verse producten werkt is het handig om de mogelijkheid te hebben om producten langer te bewaren. Als je een zaak hebt waar je veel met bevroren producten werkt is een exemplaar onmisbaar. Een horeca vriezer kun je krijgen in allerlei verschillende soorten en maten. De ene is beter voor de ene toepassing dan de andere. Daarom gaan we in dit artikel verder in op de toepassing ervan en welke modellen het meest geschikt zijn voor welke toepassingen. Ben jij aan het kijken voor een nieuw model? Lees dan snel verder en help jezelf om de keuze makkelijker te maken.

Vrieskast

Je kunt kiezen voor een horeca vriezer in de vorm van een vrieskast. Dat is een staand model dat je kunt krijgen in verschillende maten. Hoe hoger de vriezer hoe meer ruimte je hebt in het exemplaar. Je hebt er allerlei rekken in waarop je spullen kunt leggen. Het model neemt weinig plek in beslag terwijl de capaciteit behoorlijk kan zijn. Er zijn modellen met een dichte deur waarbij je niet kunt zien wat erin zit. Je kunt ook kiezen voor een model met een open deur zodat je beter weet wat er in de kast opgeborgen ligt. Deze modellen zijn handig als je regelmatig iets eruit moet pakken en om dicht bij je in de buurt te hebben. Het is een model dat goed in een professionele keuken past. Je kunt ze natuurlijk ook in een voorraadkamer plaatsen.

Horeca vriezer vrieskist

Als je wilt kun je ook kiezen voor een horeca vriezer in de vorm van een vrieskist. Dat is een model dat minder hoog is, maar wel lang kan zijn. Je kunt het een liggend model noemen. Dit model is handig om voorraad in op te slaan waar je niet steeds bij hoeft. Daarbij is het een model voor bulkopslag. Je hebt er minder rekken in dan in een staand model. Handig om bijvoorbeeld diepvries frieten in te bewaren. Minder handig om er heel veel verschillende dingen in te bewaren. Het model neemt meer ruimte in beslag dan de staande variant. Prima voor een voorraadkamer of als je genoeg ruimte hebt. Een voordeel is dat je het kunt gebruiken als tijdelijke werkbank tijden de service.

Vrieswerkbank

Een vrieswerkbank is een horeca vriezer die eruit ziet als een echte werkbank. Je kunt op het blad werken en in de kasten vriest het. Je kunt de indeling deels zelf bepalen en zo op een slimme manier al je verse producten bewaren en ze toch bij de hand hebben. Handig als je bijvoorbeeld veel kroketten of bittergarnituren verkoopt op een avond. Dan heb je altijd alles bij de hand en kunnen de producten zo vanuit de vriezer de friteuse in.

Horeca vriezer vriesvitrine

Een horeca vriezer in de vorm van een vitrine is fijn als je de producten goed zichtbaar wilt laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan stukken vlees of andere mooie producten die je tentoon wilt stellen.

Geef een reactie