Luxe vakantie? Ontdek de Malediven!

De Malediven is de naam van een land dat uit meer dan 1.000 eilanden bestaat en ergens tussen ten zuid-westen van India te vinden is. Praktisch alle eilanden zijn in atollen te vinden en worden omringd door koraalriffen. 

Het is er heerlijk warm, het water is kristalhelder en warm en de koraalriffen zijn gezond, uitgebreid en voorzien van enorm veel kleurrijk onderwaterleven. Niet gek dus dat het een hele populaire vakantiebestemming is.

Tegenwoordig is het misschien wel een van de meest geziene plekken op Instagram en smachten mensen om een bezoek te brengen aan dit eilandparadijs. Maar kan dat eigenlijk wel? Dit is waarom een vakantie naar de Malediven echt een heel goed idee is!

Heerlijk eten
Op de Malediven kun je echt geweldig eten! De zeeën zitten vol vis en veel van de huisgerechten komen dan ook uit het water. Veel van de resorts bieden dan ook gespecialiseerde restaurants aan waar een waar paradijs voor visliefhebbers te vinden is.

Ontdek onderwater
Tja, we zeiden het al eerder: Onder water is het echt prachtig op de Malediven. De ideale plek om je eerste ervaring op te doen als je wil gaan duiken of gaat snorkelen. De meeste (praktisch alle) bieden een duikschool of organiseren excursies waarmee je de mooiste riffen en ander natuurschoon gaat ontdekken.

Het hoeft niet duur te zijn
Een vakantie naar de Malediven hoeft niet extreem duur te zijn. Dat druist natuurlijk volledig in tegen het beeld dat mensen over het algemeen hebben, maar door goed te plannen en te kiezen voor een hotel met 3 of 4 sterren en minder extreme kamers kun je een hoop geld besparen. 

 

Geef een reactie