Het kan weer: een dagje uit!

vandenberginterieur

Het heeft even geduurd, maar we mogen er weer uit! Tijd om gezellig met het gezien of een groepje vrienden er op uit te trekken. Hoewel veel evenementen (nog) niet door gaan is er toch voldoende te doen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje shoppen of wooninspiratie op doen! In dit artikel praten we je bij over leuke shopping mogelijkheden in de regio Kampen!

Shoppen in Kampen

Kampen, ook wel bekend als de Hanzestad, staat bekend om haar mooie en karakteristieke centrum. Deze handelsstad heeft een rijke geschiedenis. Dus is shoppen niet helemaal jouw ding? Dan is het zeker een aanrader om de verschillende monumenten in het centrum eens te bezoeken of een bezoekje te brengen aan het stedelijk museum.

Tot zover de cultuur, tijd om te shoppen! En dat kan ook goed in Kampen. In het centrum vind je een grote diversiteit aan winkels. Naast de bekende grote ketens vind je hier ook voldoende kleine boetiekjes.

2 tips als je gaat shoppen langs de Ijssel. Je kunt een bezoekje aan Kampen goed combineren met shoppen in Zwolle.  Of een wandeling door het natuurgebied Nationaal Park Weerribben Wieden. En hou er rekening mee dat veel winkels in Kampen op zondag gesloten zijn.

Wooninspiratie opdoen

Is jouw garderobe al vol genoeg? Dan kun je in Kampen ook goed terecht voor het opdoen van unieke wooninspiratie en woonideeën. Voornamelijk bij Van den Berg Interieur in IJsselmuiden kijk je je ogen uit. Aan inspiratie geen gebrek. Zeker niet wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer of raamdecoratie zoals gordijnen of luxaflex. IJsselmuiden en Kampen worden van elkaar gescheiden door rivier de IJssel. Even de brug over en je hopt van plaats naar plaats!

Bij Van den Berg interieur in IJsselmuiden vind je de belangrijkste merken. En dat is wel zo prettig als je verschillende producten goed wil vergelijken. Daarnaast kun je gratis parkeren, ervaar je de uitstekende service, hoogwaardige kwaliteit en profiteer je geregeld van scherpe aanbieding. Kortom, een echte aanrader. Zeker in combinatie met een dagje shoppen in Kampen!

Geef een reactie