De beste voorbereiding op het moederschap

En dan ben je zwanger! Je bent super blij, maar wilt ook het beste voor je kindje. Hier ben je best wel een beetje onzeker over. Zal ik wel een goede moeder zijn?

Het moederschap zit vol onzekerheden, hier ontkom je niet aan. Het is een groot avontuur buiten je comfortzone. Best een beetje eng. Maar met de juiste mindset en voldoende energie weet ik zeker dat jij het aan kan.

Mindset

Volg je gevoel, leg adviezen en verwachtingen van anderen naast je neer en blijf ten alle tijden positief denken. Je moet in je moederrol groeien, fouten maken hoort hierbij.

Energie

Om positief te blijven en het moederschap te kunnen combineren met je werk en jezelf heb je voldoende energie nodig. Energie die je alleen maar hebt als je voldoende slaapt, gezond eet, voldoende beweegt en de tijd neemt om te ontspannen. Oh ja vergeet ook de tijd voor jezelf niet. Nu misschien nog heel vanzelfsprekend, maar als je straks bevallen bent moet je echt moeite doen om even echt alleen te kunnen zijn.

Best9Moms

Tijdens je zwangerschap wordt je goed begeleid, op je bevalling wordt je voorbereid. Maar wie bereidt je voor op het moederschap? Best9Moms!

Ik leer je om keuzes te maken vanuit je gevoel. Ik leer je waarom het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. En hoe jij jezelf kunt motiveren om dit ook echt te doen! Ik leer je mindfull met je onzekerheid. Zo ben jij klaar voor alle eerste keren die gaan komen. En kun jij op jouw manier omgaan met alle uitdagingen van het moederschap.

En ondertussen zit je vol energie om al je dromen en ambities waar te maken.

Wil jij ook goed voorbereid de overgang van vrouw naar moeder ervaren? Neem dan een kijkje op de website van Best9Moms: Zwangerschaps- en mamacoach.

 

 

Geef een reactie