Een vleugje luxe: Ervaar Amsterdam in stijl met Floating Amsterdam

Stap aan Boord van een Luxe Ervaring

Amsterdam is een prachtige stad vol cultuur, geschiedenis en charme. Maar als je echt wilt genieten van de schoonheid van de grachten, dan is er maar één manier om dat te doen: met Floating Amsterdam. Floating Amsterdam is meer dan een rondvaartbedrijf. Het is een luxe ervaring die je laat zien hoe het is om Amsterdam te beleven als een VIP.

Ontspannen op zachte kussens en een goed gevulde bar

Bij Floating Amsterdam stap je aan boord van een comfortabele en stijlvolle boot die van alle gemakken is voorzien. Je kunt ontspannen op de zachte kussens, genieten van een drankje uit de goed gevulde bar en luisteren naar de interessante verhalen van de professionele gids. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen muziek af te spelen of zelfs je eigen catering te regelen. Floating Amsterdam biedt verschillende VIP-opties aan om je rondvaart nog specialer te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een privéboot, een champagne-ontbijt of een romantisch diner bij kaarslicht.

Amstel, Magere Brug, Anne Frank Huis, Rijksmuseum en meer

Floating Amsterdam laat je de mooiste plekjes van Amsterdam zien, van de beroemde grachtenpanden tot de verborgen pareltjes. Je vaart langs de Amstel, de Magere Brug, het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en nog veel meer. Je zult versteld staan van het uitzicht en de sfeer die deze stad te bieden heeft. Floating Amsterdam is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde en elegante manier om Amsterdam te verkennen. Het is een vleugje luxe die je niet snel zult vergeten.

Wil je ook een luxe ervaring beleven met Floating Amsterdam? Bezoek dan op de website en boek vandaag nog je rondvaart. Je zult er geen spijt van krijgen!

Geef een reactie