Een mindfulness retraite in eigen land: Terschelling

Een mindfulness retraite in eigen land Terschelling

Een mindfulness retraite is een plek waar je tot rust kunt komen en jezelf leert ontdekken. Wanneer je op een spirituele zoektocht naar jezelf bent, is het geen gek idee om even te verblijven op een plek zonder afleidingen. Een plekje waar je echt tot rust kunt komen en kunt ontdekken wie je nu echt bent. Voorheen gingen veel mensen hiervoor naar het buitenland, maar dankzij de coronacrisis is dat niet altijd meer de beste keuze. Gelukkig is het ook mogelijk om naar een mindfulness retraite in eigen land te gaan. Een mindfulness retraite in bijvoorbeeld Terschelling doet zeker niet onder voor een retraite in het buitenland. Zo kun je midden in de natuur en nabij het strand tot rust komen. Uiteraard is een retraite van alle gemakken voorzien, waardoor je ook echt de mogelijkheid krijgt om te ontspannen en tot jezelf te komen.

Waarom een bezoek brengen aan een retraite?

Het bezoeken van een retraite is zeer verstandig wanneer je in het dagelijkse leven veel stress ervaart. In een retraite krijg je dan de mogelijkheid om tot rust te komen. Dat is echter niet de enige en voornaamste reden om een retraite te bezoeken. Een retraite is vooral aan te raden wanneer je vragen hebt over jezelf. Veel mensen vragen zich af wie ze nu echt zijn. In het dagelijkse leven is het soms lastig om jezelf te ontdekken door alle invloeden van buitenaf. Bovendien is het lastig om echt tot jezelf te komen gedurende een stressvolle periode. Door middel van een retraite leer je niet alleen om jezelf te ontdekken, maar ook wie je eigenlijk wilt zijn. Je hebt bovendien meteen de tijd en de ruimte om jezelf te verbeteren.

Ben jij niet helemaal wie je wilt zijn of kamp je met belangrijke levensvragen? Of heb je het gevoel dat je niet meer de persoon bent die je was als gevolg van een stressvolle periode? Overweeg dan zeker eens een retraite. Heb je niet de mogelijkheid om naar een retraite te gaan, maar wil je wel aan mindfulness doen? Dan kun je ook een training voor mindfulness Alkmaar volgen.

Geef een reactie