Over Soprano ICE Laser Platinum

Als u heeft besloten dat u zich definitief wilt laten ontharen, dan kan dat op vele verschillende plekken. Het is echter van groot belang dat u dit bij een kliniek doet die u vertrouwt. Verder moet deze kliniek er ook voor zorgen dat er gebruik wordt gemaakt van de beste apparaten. Een van die goede apparaten is bijvoorbeeld de Soprano ICE Laser. Als de kliniek waar u uzelf wilt laten ontharen gebruik maakt van dit apparaat, weet u al dat er in ieder geval met de juiste apparaten gewerkt wordt. Maar hoe werkt zo’n Soprano ICE Laser nou eigenlijk?

Hoe werkt een Soprano ICE Laser Platinum?

De echte onderscheidende factor van de Soprano ICE Laser Platinum is dat er drie golflengten gecombineerd worden. Dit zijn de golflengten van 755 nm, 810 nm en 1064 nm. Doordat er gebruik wordt gemaakt van alle drie de golflengten kunnen we een nog beter resultaat garanderen. Verder is erg belangrijk om te vermelden dat een behandeling met dit apparaat vrijwel pijnloos is. Zeg maar gedag tegen al die pijnlijke keren dat u uzelf hebt gewaxt, want dat zult u na een laserbehandeling Rotterdam nooit meer hoeven doen. U hoeft dus echt totaal niet bang te zijn voor de pijn die het gaat doen, want deze is echt nihil. De lasers in de Soprano ICE Laser Platinum zorgen ervoor dat de eiwitten in de haarzakjes afsterven. Hierdoor worden de haren definitief verwijderd en zult u dus niet meer hoeven scheren of waxen voor het gewenste resultaat. Een verder voordeel is dat huidskleur of de kleur van het haar allemaal niet uitmaakt, deze laser werkt altijd perfect.

Schaam je niet meer!

Als u wel eens last heeft van het feit dat u bepaalde haartjes heeft op bepaalde plekken, dan is dat erg vervelend. Zeker als dit betekent dat u zich dan schaamt voor uw eigen lichaam. Dit is uiteraard totaal niet nodig en ook zeker niet de bedoeling. Met een laserbehandeling neemt u het heft weer in eigen hand en kunt u vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Geef een reactie