Zorgkleding bedrukken met een logo zorgt voor uitstraling

Zorgkleding bedrukken met een logo zorgt voor uitstraling

In sommige branches van de zorg is het mogelijk om in je eigen kleding naar werk te komen, bijvoorbeeld bij de dag functies van de thuiszorg. Maar binnen de zorg zijn er ook genoeg mensen die werken in speciale vakkleding. Goede bedrijfskleding binnen de zorg is beschermd tegen vloeistoffen en andere mogelijke vervuilingen. Daarnaast is het van belang dat deze kleding ook erg functioneel is, zodat alle attributen meegenomen kunnen worden zoals een notitieblok en pen, of zelfs verschillende onderzoeks attributen als een stethoscoop. Het is niet voor niets dat bij het zorgkleding bedrukken, er ook gekeken wordt naar deze dingen.

Waarom een logo op de kleding?

Wanneer je in de zorg werkt, kom je wel eens in aanraking met verwarde mensen, mensen die niet weten waar ze zijn of simpelweg patiënten die om hulp vragen. Het is voor deze verschillende patiënten of bezoekers dan wel erg prettig als ze gemakkelijk kunnen onderscheiden wie er werken voor de instelling en wie er simpelweg op bezoek zijn. Door het logo van de instelling op de kleding te dragen, val je direct op tussen de anderen. Dit geldt trouwens niet alleen voor zorginstellingen als het ziekenhuis, maar ook bijvoorbeeld een kapsalon, dokterspraktijk of zelfs dierenkliniek.

Hygiëne gaat voorop

In de zorg is het altijd een prioriteit om hygiënisch te werken, maar helaas zijn hierdoor ook verschillende dilemma’s die je tegen kan komen. Zo staat er in veel hygiënevoorschriften bij de zorg dat de onderarmen onbedekt moeten blijven, maar hoe zit dit bij verschillende geloofsovertuigingen? Daarnaast is het een eis om bij iedere dienst een schone set kleding aan te hebben, wanneer dit niet gebeurd kan dit aangegeven worden bij de infectiecommissie. Je wilt natuurlijk niet dat dit invloed heeft op de gezondheid van de patiënten.

Geef een reactie