Met deze inspiratie geef jij je tuin zelf een metamorfose

Met deze inspiratie geef jij je tuin zelf een metamorfose

Of je een tuinmetamorfose beter aan de professionals over kunt laten? Nee hoor, je kunt het prima zelf als je maar genoeg inspiratie hebt. Laat terras & trends nu net hun website hebben vernieuwd. Een plek waar het barst van de tuinideeën en -tips.

Van tuin naar droomtuin

Van dakterras tot royale buitenruimte, balkon of postzegeltuin. Bij Eigen Huis & Tuin Lekker Leven geven we wekelijks een buitenplek een (mini-)metamorfose. Tuinman Tom en zijn team kunnen elke klus aan. Wanneer zij te hulp schieten? Hoe groot of klein de tuin of het balkon ook is, het loopt negen van de tien keer spaak door een gebrek aan ideeën, aan inspiratie. Vaak ligt het er niet aan dat de wil er niet is, maar dat bewoners niet weten hoe ze hun tuinproject moeten aanpakken.

Voor elke uitdaging is een oplossing, zo ook voor een gebrek aan tuininspiratie. Waar Pinterest een mooie plek is om veel nieuwe ideeën op te doen, gaat terras & trends met haar inspiratieplatform nog een stap verder. Zij delen tuintips en -ideeën.

Zit er iets voor je tussen, dan kun je gelijk met de beste hoveniers en vakspecialisten schakelen. En ze gaan nog een stap verder. Het is namelijk ook de digitale plek voor kwalitatief hoogwaardige tuinmaterialen, zoals betontegels, sierbestrating, keramiek, tuinhout en tuinverlichting. Alles onder één dak dus.

Wil je graag iets met de tuin doen alleen zou je eerst online willen rondneuzen wat zoal de mogelijkheden zijn? Met terras & trends (en via hun Instagram-account) kun je door tuintypes in alle stijlen, vormen en maten scrollen. Retro, modern of landelijk, voor elke smaak hebben ze een ruim portfolio aan tuinmetamorfoses.

Daarnaast kun je ook achter je computerscherm vandaan komen om sierbestrating bij deze officiële terras & trends dealerpunten in het echt te bekijken.

Bron

Geef een reactie