Hoe kies je de perfecte bladblazer voor de herfst in jouw tuin

Een bladblazer is een zomer- en herfst apparaat voor buiten. Maar wat als je er geen hebt? Wat als je een nieuwe nodig hebt en je weet niet welke de beste is?

De soorten blazers:

Elk ontworpen voor een specifieke ruimte in gedachten, maar ze hebben allemaal dezelfde functie. Ze kunnen allemaal zonder problemen bladeren blazen, maar als je een stillere machine wenst, kun je de ene boven de andere kiezen. Als je iets nodig hebt om een ​​grotere tuin of veld aan te kunnen, heb je misschien iets zwaar nodig. Om nog maar te zwijgen van een groen persoon die bladeren zou willen hergebruiken voor mulch of compost. Je kunt een specifiek soort hulpstuk voor je bladblazer krijgen om in die behoefte te voorzien. Er zijn drie soorten blazers waaruit je kunt kiezen; handheld, rugzak of achteraan lopen.

Handbediende bladblazer:

Voor wendbaarheid, veelzijdigheid en lichtgewicht is dit perfect voor veranda’s, tuinhuisjes en elk klein gazon. Heeft niet de kracht om grote brokstukken weg te blazen, maar kan lichte sneeuw, stof en zaagsel aan zonder vast te lopen. Deze handbediende bladblazers zijn bijna allemaal bladblazers met een accu, en zijn dus ook vaak een stuk lichter.

Rugzakbladblazer:

Dit is de bladblazer waar je naar moet kijken als je meer vermogen en een langere bedrijfstijd nodig heeft. Ideaal voor garages, grote winkels en velden die veel grond moeten beslaan. Kan natte bladeren, takjes, kiezelstenen en metaalkrullen gemakkelijk wegblazen.

Loop achter bladblazer:

De grote wapens voor klussen die veel kracht nodig hebben en snel worden voltooid. Walk Behind Blowers zijn wat een professionele ploeg zou gebruiken, omdat ze bladeren, zwaar papier en karton en ander afval dat op de grond blijft liggen, kunnen wegblazen.

Welke bladblazer past het beste bij jou?

Zoals eerder in dit bericht vermeld, werkt elke blazer hetzelfde, maar heeft hij een bepaald gebied en ruimte in gedachten.

Kleine banen

Voor een kleinere tuin of het schoonmaken van een terras of terras, is een handblazer het beste. Deze tool is licht en gemakkelijk op te bergen in een garage zonder veel ruimte in te nemen. Hoewel deze een beetje zwakker is als het gaat om kracht en hoeveel werk hij kan doen.

Middelgrote tot grote opdrachten

Voor grotere werven en langere werktijden is de ruggedragen bladblazer je volgende keuze. Deze bladblazer is het beste van twee werelden omdat hij meer kracht en looptijd biedt, maar toch de mobiliteit en het comfort heeft dankzij de riemen. Hoewel comfort een relatief begrip is, maakt het het gemakkelijker dan dat een stuk gereedschap zes tot tien keer zwaarder is en je het een uur moet vasthouden. Het kan gemakkelijk sneeuw van je auto en trottoirs verwijderen na een enorme storm.

Geef een reactie