Glaslijm eenvoudig en snel online bestellen doet u via Mesaproducts.nl

Als u op zoek bent naar glaslijm, bent u bij Mesaproducts.nl aan het juiste adres. Naast dat het product makkelijk te gebruiken is, kunt u dit na gebruik vrijwel overal veilig en goed bewaren. Kamertemperatuur is voldoende, zolang u ervoor zorgt dat de lijm niet blootgesteld wordt aan UV licht zoals een UV lampje, een zonnebank of zonlicht. Moet u een klein oppervlak aan elkaar lijmen aan of op rookglas of gewoon glas, dan is deze lijm de ideale uitkomst.

Zodra u de uv lijm aangebracht heeft op het glas, dient u er rekening mee te houden dat dit niet op te lossen is in water. De lijm dient u direct met UV licht in contact te laten komen, dit kan zonlicht zijn, maar ook bijvoorbeeld een UV lampje. Zorg er daarom ook voor dat de onderdelen die u aan elkaar wilt lijmen precies op de goede plek zitten, voordat deze in contact komen met het licht.

De lijm van Mesaproducts.nl is geschikt voor tal van projecten

Wie dacht dat de lijm van Mesaproducts.nl alleen geschikt is voor het vastmaken van glas, heeft het mis. Sterker nog, dit veelzijdige product is uitstekend geschikt voor tal van projecten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook sieraden, acrylaat, plexiglas en doorzichtig plastic bewerken met de lijm. Beschikt u niet over een speciale UV lamp? Bij zonnig weer en een temperatuur boven de tien graden Celsius doet het product al wat het belooft.

Nooit buiten of in de volle zon lijmen

Zodra u aan de slag gaat met de glaslijm, is het belangrijk om dit nooit buiten of in de volle zon te doen. Om veilig te werken met de uvlijm, is het gebruik van handschoenen aan te raden. Is het glas gebroken op een schonen manier, wat betekent dat er geen scherven aanwezig zijn? Dan dient u het glas grondig schoon te maken en de delen nauwkeurig op elkaar te lijmen.

Glaslijm is dat altijd glashelder?

Onze glaslijmen zijn altijd glashelder ook na jaren zal het niet vergelen.

Is glaslijmen moeilijk?

Glaslijmen is erg eenvoudig, u ontvet het glas, brengt de lijm binnenshuis aan en als het pas op de plaats zit zet u het in de zon of u gebruikt een UV lamp(je) binnen enkele seconden is het dan uitgehard.

Glas lijmen gebeurt met UV lijm met UV licht. De UV lijm bevat een foto-initiator waardoor blootstelling aan UV licht het hardingsproces aanzet.  De verbindingen die hiermee ontstaan zijn zo sterk, dat het meer voor de hand ligt dat het glas breekt, dan dat de verbinding loslaat. De lijm zie je niet zitten, de lijmnaad is transparant en niet zichtbaar voor het oog. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop nu je weet dat je voorwerpen onzichtbaar met elkaar kunt verbinden.

Geef een reactie