Dit zijn de verschillende soorten kunstgebitten

Dit zijn de verschillende soorten kunstgebitten

Tanden zijn heel erg belangrijk voor mensen. Een glimlach is vaak het eerste wat iemand ziet en het valt meteen op wanneer je een onverzorgd gebit hebt. Hoe goed je ook voor je tanden zorgt, er kan een moment in je leven komen dat je je tanden zelf niet meer kan redden. Natuurlijk wil je dit voorkomen, maar soms valt er niks te doen aan je tandtechniek. Gelukkig hoef je niet de rest van je leven rond te gaan lopen zonder tanden. Tegenwoordig kunnen tandartsen van allerlei verschillende dingen in je mond plaatsen, zodat jij weer met een stralende lach de deur uit kunt.

Krijg weer een stralende glimlach

Als we het hebben over verschillende dingen die in je mond geplaatst kunnen worden, dan hebben we het natuurlijk over een kunstgebit. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Jij wil natuurlijk dat je een kunstgebit krijgt die ook echt bij je mond past, het liefst lijkende op je vorige tanden. Dat kan zeker, alleen moet je ervoor zorgen dat je het juiste kunstgebit ook in je mond geplaatst krijgt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledige gebitsprothese. Je hele gebit is dan kunst en je hebt geen natuurlijke tanden meer in je mond zitten. Heb je niet een geheel gebit nodig, lees dan verder voor de andere opties.

Allerlei varianten op het gebied van kunstgebitten

Naast een geheel kunstgebit heb je dus ook nog andere varianten van kunstgebitten. Zo heb je bijvoorbeeld ook een implantaat prothese. Deze worden echt geïmplanteerd in de huid en kun je dus niet uit doen voor het slapen gaan. Ook kun je kiezen voor een frame, vooral handig voor mensen die niet hun hele gebit willen vervangen door kunst, maar bijvoorbeeld een gedeelte. Een plaatje lijkt veel op de frame, het ligt er maar net aan wat jij als persoon fijn vindt zitten. Dus kijk wat er bij jou gebit past en kies weer voor een stralende glimlach.

Geef een reactie