Dit zijn de 3 populairste damesmode merken van 2022

Dit zijn de 3 populairste damesmode merken van 2022

Er mooi uitzien en daarbij ook nog eens met de trends van nu meegaan is iets wat veel vrouwen graag willen. Er zijn dan ook een aantal modemerken die door veel vrouwen in Nederland gedragen worden. Eén zo’n populair modemerk van dit jaar is het merk Monari. Dit is een internationaal modelabel dat vooral populair is bij verfijnde en enthousiaste vrouwen. Dit merk staat vooral bekend om de gebreide collecties. Deze collecties bevatten onder andere vesten, pullovers, tricot jurken en truien. De kleding van Monari is gemaakt van erg goede kwaliteit waardoor het lang meegaat en ook enorm lekker zit.

Een stijlvolle en tijdloze look

Niet alleen het prachtige merk Monari is populair, ook het merk Beaumont valt bij veel vrouwen in de smaak in 2022. Dit merk heeft een zeer uitgebreide collectie waardoor iedere vrouw er wel iets leuks zal kunnen vinden, dit verklaart dan ook de populariteit van het merk. De kledingstukken van Beaumont zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige materialen, waardoor alle kledingstukken van goede kwaliteit zullen zijn. Als je er graag tijdloos uit wil zien in kwalitatief goede kleding, dan is het merk Beaumont een goede optie om eens naar leuke kleding te gaan kijken. Maar, naast Monari en Beaumont is er nog een ander merk wat in 2022 populair was.

De populaire Creenstone jassen

Een derde merk wat door veel vrouwen in Nederland gedragen wordt is het merk Creenstone. Dit merk is vooral geliefd om de jassen die ze hebben. Deze jassen hebben namelijk voor veel vrouwen de perfecte pasvorm en daarbij zien de jassen er ook nog eens mooi uit. Naast de goede pasvorm en leuke designs van de jassen is er nog een reden voor de populariteit van het modemerk Creenstone. De jassen die dit merk heeft zijn namelijk ook nog eens praktisch. Als je in het komende jaar er graag stijlvol uit wil zien, dan is shoppen bij een van de genoemde merken een goede keuze om te maken.

Geef een reactie