Chatten met een paragnost

paragnosten

Soms doen er zich situaties voor waarbij je zo snel mogelijk met een paragnost zou willen praten. Iemand met één of meerdere paranormale gaven die meer ziet, hoort, voelt of weet dan jijzelf. Als je dit in het echt, face to face, wilt doen kan daar meer tijd overheen gaan dan je misschien hoopt. Er moet een datum en tijd gekozen worden die voor jullie beiden uitkomt en dan is er nog reis- en wachttijd. Chatten met een paragnost is dan een uitkomst! Je hebt binnen een paar minuten contact en de paragnost kan meteen aan de slag met het vinden van antwoorden op de vragen die je bezighouden. Een medium online is zodoende een echte redder in nood.

Mediums en paragnosten: het verschil

Een medium is altijd een paragnost, maar een paragnost niet altijd een medium. Als medium heb je de paranormale gaven om contact te leggen met overleden dierbaren, engelen en andere immateriële entiteiten. Een paragnost kan deze gave wel of niet hebben, maar beheerst sowieso andere paranormale gaven.

Hoe werkt het?

Een online medium, paragnost of helderziende staat altijd voor je klaar als je een vraag hebt, ook al is er geen sprake van een dringende situatie. Een spiritueel consulent kan je veel bevestiging en inzicht geven in bepaalde situaties en online is het gemakkelijk, snel en toegankelijk. Je kunt zelf uitkiezen bij welke paragnost jij je prettig voelt voordat je je vragen bij hem of haar neerlegt. Wanneer je iemand hebt uitgekozen kan het zijn dat de paragnost een foto of naam nodig heeft, om beter af te stemmen op jouw vragen. Niet iedere paragnost zal hier om vragen, want iedere spirituele consulent heeft zijn of haar eigen werkwijze.

Geef een reactie