Wij zijn Flink

Uw projectpartner voor gevelmontage en timmerwerk, inzetbaar voor grote en middelgrote projecten. In deze blog willen we u graag meer vertellen over wie we zijn, wat we doen en waarom we de beste keuze zijn voor uw bouwproject.

Wij zijn Flink is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelmontage en timmerwerk. Wij werken met een team van ervaren en gecertificeerde vakmensen die garant staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wij leveren maatwerk en denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw wensen en budget.

Flink heeft ruime ervaring in het uitvoeren van grote en middelgrote projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Wij verzorgen de complete gevelmontage, van het plaatsen van kozijnen, deuren en ramen tot het aanbrengen van isolatie, gevelbekleding en afwerking. Ook voor timmerwerk kunt u bij ons terecht, zoals het maken van dakkapellen, dakramen, trappen, kasten en meubels.

Tevens onderscheidt Flink zich door onze klantgerichte aanpak, onze flexibiliteit en onze scherpe prijzen. Wij houden ons aan de afgesproken planning, leveren vakwerk af en laten de werkplek netjes achter. Wij communiceren helder en eerlijk met u en staan altijd open voor feedback. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en naar een hoge klanttevredenheid.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een adviesgesprek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wij horen graag van u!

Bedankt voor het lezen van onze blog over Wij zijn Flink. Uw projectpartner voor gevelmontage en timmerwerk, inzetbaar voor grote en middelgrote projecten. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, tips en projecten? Volg ons dan op Facebook, Instagram of LinkedIn. Tot ziens!

https://flinkbv.nl/

Geef een reactie