Wessels Wonen Rijssen: dé woonwinkel voor interieurinrichting en meubels

Wessels Wonen Rijssen: dé woonwinkel voor interieurinrichting en meubels

Wil jij een nieuw interieur, omdat het een en ander wel opgefrist mag worden bij jou thuis, of ga je bijvoorbeeld verhuizen? Ga dan eens naar een meubelwinkel. Daar kan je naast nieuwe meubels en accessoires te kopen, ook veel inspiratie opdoen. Welke kleuren staan mooi bij elkaar, hoe trek je een stijl door in de gehele kamer, welke materialen passen mooi bij elkaar? Er zijn veel meubelwinkels, waar je gewoon eens een kijkje kunt nemen, bijvoorbeeld bij wessels wonen rijssen. Naast dat je bij verschillende winkels fysiek een kijkje kunt nemen, kan je vaak ook op de website terecht voor wooninspiratie.

Vind jouw woonstijl en creëer meer eenheid

Ben je bijvoorbeeld al bij Woonwinkel Rijssen geweest, maar weet je nog steeds niet goed wat jouw stijl is, geen probleem. Om erachter te komen wat jouw woonstijl is, kun je het beste een moodboard maken. Hierop kopieer en plak je alle plaatjes die jij mooi vindt, die interieur gerelateerd zijn. Heb je bijvoorbeeld veel kleur in je moodboard zitten, dan is de kans wat kleiner dat je van de industriële stijl houdt. Als je merkt dat je een bepaald materiaal of bepaalde kleurenfamilies erg mooi vindt, kun je kijken binnen welke stijl dit past. Ben je er eenmaal uit wat je stijl is, dan kun je gerichter wooninspiratie opdoen.

Geen rommelige kamer meer

Het vinden van jouw woonstijl is niet essentieel, maar het maakt het wel stuk makkelijker. Als je een bepaalde stijl aanhoudt, kan je namelijk gemakkelijk een geheel creëren in jouw woning. Een eenheid in jouw kamer staat erg mooi en dat zorgt ervoor dat jouw huis niet rommelig oogt. Je wilt bijvoorbeeld ook graag in dezelfde kleurenfamilie blijven, om het huis een eenheid te maken. Dit heeft ook met de warmte van de kleur te maken. Koele en warme kleuren staan namelijk meestal niet zo mooi bij elkaar. Dus wil jij een stralend interieur, kies dan voor gelijke tinten en vind jouw eigen stijl.

Geef een reactie