De HAPERT kipper aanhangwagen

De HAPERT kipper aanhangwagen

Een kipper aanhangwagen is een aanhanger met een hydraulisch kantelbare laadbak waardoor je gemakkelijk en snel ladingen zoals zand en puin kunt lossen. Hierdoor is een kipper aanhangwagen populair onder bijvoorbeeld hoveniers en bouwvakkers.

Het Nederlandse merk HAPERT Aanhangwagens maakt sinds de jaren 60 aanhangers die zich kenmerken door robuustheid en betrouwbaarheid. Aan het brede assortiment van HAPERT mag uiteraard een kipper aanhangwagen niet ontbreken. De kipper heeft bij HAPERT de naam Cobalt.

De HAPERT Cobalt is verkrijgbaar in enkelas, tandemas en tridemas uitvoering met een laadvermogen van 1350 tot 3500 kilogram. Ook is de HAPERT Cobalt beschikbaar in een achterwaarts kantelbare variant (de HB) en een driezijdig kantelbare variant (de HM). Deze laatste variant kan naar links, rechts en achteren kantelen.

HAPERT Aanhangwagens is er van overtuigd dat de HAPERT kippers tot de sterkste en meest betrouwbare kipper aanhangers van Europa behoren. Op het volledig gelast en volbad gegalvaniseerd boven- en onderchassis biedt HAPERT maar liefst 10 jaar garantie. Op alle overige onderdelen biedt HAPERT Aanhangwagens een garantie van 2 jaar. Hiermee spreekt HAPERT het vertrouwen uit in de kwaliteit van deze aanhanger.

De HAPERT Cobalt wordt standaard geleverd met een solide hydraulische 3-traps cilinder die is voorzien van een handpomp. Ook is de Cobalt voorzien van een U-aanleg waaraan oprijbalken bevestigd kunnen worden. Ook is deze kipper van HAPERT voorzien van unieke bordscharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden.

Verder is de Cobalt uitgerust met 4 uitneembare hoekrongen en is de verlichting van de HAPERT Cobalt geïntegreerd in de lichtbak. De 30 centimeter hoge aluminium wanden met ingebouwde sluitingen zijn rondom neerklapbaar. De HAPERT Cobalt is ook uitgerust meen sterk opklapbaar steunwiel en een tüv-gecertificeerd lading vastzetsysteem.

Naast al deze standaard eigenschappen is de HAPERT Cobalt leverbaar met vele extra’s zoals aluminium opzetborden, een voorrek, een oprijpakket en loofrekken. Andere beschikbare extra’s zijn LED verlichting, achterborden die onder en boven scharnierend zijn, elektrische 12 volt bediening voor de hydraulische cilinder, borden van 40 centimeter hoog, afstandsbediening en nood-handpomp.

Naast deze opties kan de HAPERT Cobalt besteld worden met allerlei accessoires waaronder een vlakzeil, achterlamp afscherming, voorrek, steunpoten en een bindhaakset.

HAPERT Aanhangwagens is sinds haar oprichting in de jaren 60 uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Ook in Duitsland is het bedrijf in de afgelopen decennia enorm gegroeid en heeft het een zeer uitgebreid dealernetwerk opgebouwd. Wil je een aanhanger kopen? Dan is HAPERT Aanhangwagens absoluut een veilige keuze.

Geef een reactie